0732.97.87.87

0733.98.55.88

 

 

0 Produse

*

MiniLogo LeFragrance.ro
Logo LeFragrance.ro

RECOMANDAREA NOASTRA

GARANTIA CALITATII

In prezent firma noastra colaboreaza cu firme mari de profil din Europa Centrala, iar autenticitatea produselor noastre este garantata prin contractele noastre directe pe care le avem cu partenerii nostri externi si importatorii locali autorizati.

A

A
A
A
A
A
A
A

B

B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B

C

C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C

D

D
D
D
D
D
D
D
D
D

E

E
E
E
E
E
E
E

F

F

G

G
G
G
G
G
G
G
G
G

H

H
H

I

I

J

J
J
J
J
J
J
J
J
J
J

K

K
K
K

L

L
L
L
L
L
L
L
L
L
L

M

M
M
M
M

N

N
N
N
N

P

P
P
P
P
P

R

R
R
R

S

S
S
S
S

T

T
T
T

V

V
V
V
V
V
V

Y

Y

Z

Z

GARANTIA CALITATII

Le Fragrance are un angajament asumat fata de clientii sai pentru produsele de calitate si autenticitatea lor.

Va garantam ca toate produsele din magazinul nostru sunt 100% originale, standardele noastre de conformitate fiind validate de certificarea de management al calitatii ISO 9001.

Suntem mandri de reputatia noastra de a va oferi un excelent raport calitate-pret in ceea ce priveste parfumurile dar si alte produse cosmetice. Suntem constienti ca succesul nostru poate fi construit pe increderea si satisfactia clientilor nostri, de aceea am selectat in randul nostru o echipa care pune accent in primul rand pe profesionalismul absolut si satisfactia dumneavoastra pe termen lung, iar promptitudinea, seriozitatea si grija pentru detalii ne definesc in tot ceea ce facem.

Daca totusi nu veti fi satisfacuti pe deplin de produsul achizitionat, Le Fragrance va pune la dispozitie posibilitatea returnarii acestuia in termen de 14 zile de la achizitie.