0732.97.87.87

0733.98.55.88

 

 

0 Produse

*

MiniLogo LeFragrance.ro
Logo LeFragrance.ro

RECOMANDAREA NOASTRA

GARANTIA CALITATII

In prezent firma noastra colaboreaza cu firme mari de profil din Europa Centrala, iar autenticitatea produselor noastre este garantata prin contractele noastre directe pe care le avem cu partenerii nostri externi si importatorii locali autorizati.

A

A
A
A
A
A
A
A

B

B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B

C

C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C

D

D
D
D
D
D
D
D
D
D

E

E
E
E
E
E
E
E

F

F

G

G
G
G
G
G
G
G
G
G

H

H
H

I

I

J

J
J
J
J
J
J
J
J
J
J

K

K
K
K

L

L
L
L
L
L
L
L
L
L
L

M

M
M
M
M

N

N
N
N
N

P

P
P
P
P
P

R

R
R
R

S

S
S
S
S

T

T
T
T

V

V
V
V
V
V
V

Y

Y

Z

Z

INFO

CUM COMANZI

www.lefragrance.ro va ofera posibilitatea sa alegeti dintre mii de produse ordonate dupa categorii distincte (parfumuri, seturi, noutati, promotii etc.). Fiecare dintre aceste categorii are subgrupe impartite pe brand-uri disponibile, astfel incat sa va usureze cautarea. Un simplu click pe fiecare dintre produsele listate va va dezvalui o scurta descriere, fotografia in detaliu a produsului si variantele in care produsul este disponibil. Daca v-ati hotarat asupra unui produs, dati click pe butonul "Cumpara" si alegeti numarul de bucati pe care vreti sa-l comandati din acest produs. Daca v-ati razgandit in privinta cumpararii unui produs puteti oricand sa-l stergeti din cosul de cumparaturi, astfel incat acesta nu va mai aparea in comanda finala. Cand ati terminat de selectat produsele si cantitatile, dati click pe cosul de cumparaturi, veti vedea ce ati cumparat si veti putea trimite comanda.

Urmeaza introducerea adresei unde vreti sa primiti produsele, numele si datele de contact.

In cazul in care va doriti o ambalare speciala a produsului cumparat sau eventual o punga cadou, nu ezitati sa ne scrieti in formularul de mesaje "Lasati un mesaj".

Dupa completarea tuturor pasilor, pentru a finaliza comanda, dati click pe butonul "Trimite comanda".

CUM TE INREGISTREZI

In momentul in care doriti sa achizionati produse din magazin, se solicita crearea unui cont personal.

La crearea contului veti fi solicitati sa va alegeti un nume de utilizator si sa furnizati o dresa de e-mail si o parola.

Dupa inregistrare, aveti posibilitatea de a accepta sau nu, printr-o simpla bifa, primirea newsletter-elor, promotiilor sau a altor anunturi comerciale. Bifand optiunea "Da" presupune ca avem acordul dvs. de a va trimite informarile fara nici un fel de alta comunicare.

Puteti oricand sa va dezabonati prin mutarea bifei pe optiunea "Nu" din pagina "Contul meu" sau apasand optiunea dezabonare din corpul newsletter-ului.

POLITICA DE RETUR SAU INLOCUIRE

Pe www.lefragrance.ro aveti posibilitatea sa returnati produsele achizitionate la distante in termen de 14 zile de cand intrati in posesia fizica a produsului, fara sa precizati cauza sau motivul inapoierii produsului, conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014. Acesta poate fi returnat numai daca este in aceeasi stare in care a fost livrat, inclusiv ambalajul. Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfacut sau desigilat.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica numai pentru produsele comandate online si livrate prin curier.

Returul produselor se supune Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014, cu completarile si modificarile ulterioare privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Procedura de retur presupune urmatorii pasi:

  • cumparatorul va trimite la office@lefragrance.ro o cerere cu subiectul "cerere de retur" in care informeaza comerciantul cu privire la solicitarea de retragere din contact si in care se vor specifica datele cumparatorului, adresa de e-mail folosita la inregistrarea contului, numarul comenzii, numarul facturii si data emiterii, un cont IBAN in RON pentru returnarea sumei aferente produsului/ produselor;

  • in maxim 48 de ore cumparatorul va primi un e-mail pentru a confirma procedura de retur, in cazul in care cererea indeplineste conditiile obligatorii de aplicare pentru produsele achizitionate;

  • costurile returnarii coletului vor fi suportate de catre cumparator. Coletul va contine produsul/produsele si documentele care l-au insotit iar returnarea lui se va face prin aceeasi metoda prin care a fost livrat (livrare prin curier rapid), expeditiile retur prin Posta Romana nefiind acceptate;

  • dupa sosirea produselor in locatia Le Fragrance, personalul calificat va verifica si constata daca pentru aceste produse primite se aplica procedura de retur;

  • rezultatele finale constatate vor fi comunicate cumparatorului prin e-mail in maxim 48 de ore de la primirea produsului/produselor, acestea facand referire si la taxele speciale aplicate daca este cazul in procesul de retur produse;

  • rambursarea contravalorii se va face prin transfer bancar, in cel mult 14 de zile de la data la care comerciantul este informat cu privire la decizia cumparatorului de a se retrage din contract. Comerciantul poate amana rambursarea contravalorii pana la data la care isi primeste inapoi bunurile vandute.

Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile obligatorii de aplicare a procedurii de retur si presupun inlocuirea acestora, vanzatorul le va inlocui cu unele noi din modelul specificat in comanda initiala a cumparatorului. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs din aceeasi categorie de o valoare mai mare, cumparatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.